img
Free Zone Junior

News

Postani autor/ka dokumentarnog filma, prijavi se na Free Zone Filmmaker školu

img

Vreme je za šesto izdanje škole dokumentarnog filma Slobodne zone Junior za srednjoškolce i srednjoškolke – Free Zone Filmmaker School!

Ukoliko ideš u srednju školu, živiš u Beogradu ili okolini, interesuje te kako se snima dokumentarni film i imaš priču koju bi voleo/la da ispričaš – nemoj propustiti šansu da se prijaviš na ovu besplatnu školu!

Uz već poznate mentore iz industrije, reditelja Danila Stanimirovića i digitalne umetnice Tanje Drobnjak, proći ćete kroz sve faze stvaranja filma – od pisanja scenarija i razvoja filmskog projekta, preko produkcije, režije i snimanja, do montaže i postprodukcije slike.

Rezultat celodnevnih radionica koje će se održavati subotom tokom oktobra i novembra biće vaš prvi kratkometražni dokumentarni film koji će biti prikazan na filmskom festivalu Slobodna Zona 2024. godine!

Sve što treba da uradite je da popunite PRIJAVNI FORMULAR do 1. oktobra u ponoć. Srećno svima!

Ako imate bilo kakvih pitanja, pišite nam na slobodnazonajr@gmail.org.

~~~

Šesto izdanje škole dokumentarnog filma za srednjoškolce i srednjoškolke Free Zone Filmmaker School realizuje  se u okviru programa Slobodna zona Junior, uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije,  i Sekretarijata za kulturu grada Beograda i Gradske opštine Stari grad.

en_US