img
Free Zone Junior

News

Akreditovane obuke za nastavnike građanskog, predmetne i razredne nastave

img

Ako ste nastavnik/ca građanskog vaspitanja, razredne ili predmetne nastave, ili pak stručni saradnik/ca, nudimo Vam akreditovanu obuku pod nazivom “Slobodna zona u osnovnim i srednjim školama – film kao pomoćno sredstvo u nastavi građanskog vaspitanja (kataloški broj 338)”.

Učešćem na obuci dobijate pristup katalogu od preko 50 dokumentarnih i igranih filmova domaće i svetske produkcije prilagođenih obrazovnim potrebama, 3 priručnika za srednju i 1 za osnovnu školu, sa predloženim radionicama koje odgovaraju kurikulumu nastave građanskog vaspitanja.

Filmovi koji se bave temama empatije, drugarstva, timskog rada, filantropije, solidarnosti, aktivizma i volonterizma pokazali su se posebno inspirativnim u okviru projektne nastave gde se filmovi koriste kao podsticaj za tematsku korelaciju među različitim predmetima, a odgovaraju i novim Smernicama za organizaciju i realizaciju obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2023/24. godinu, koje apostrofira Ministarstvo prosvete.

Detaljne informacije o akreditovanoj obuci možete pročitati u obaveštenju OVDE, a ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, molimo Vas da popunite PRIJAVNI FORMULAR.

 

en_US